Bruids- en Avondmode in maat 32 t/m 62 
Braut- und Abenmode von Grösse 32 bis 62

Welkom bij PerfectDress Bruidsmode

Wij zijn al 15 jaar dè specialist voor een nieuwe èn betaalbare trouwjurk,  ook voor bruiden met een maatje meer. 

Voel je vooral thuis in onze knusse winkel, ervaar net als vele anderen het warme huiskamergevoel
 en geniet van het gezellige en ontspannen passen in het bijzijn van een ervaren, bevlogen en vooral eerlijke en enthousiaste adviseuse. 
Samen gaan we op zoek naar jouw "perfect dress" en gaat het feest alvast beginnen!

 

 Bruidsmode maatje meer


Speciaal voor de bruid met curves hebben wij een fantastische collectie met een perfecte pasvorm. Heb jij een maatje meer en vind je het spannend om te komen passen, of ben je bang dat je niet in de jurken past? Met onze curvy-collectie van maat 46 t/m 60 zal dat niet gebeuren èn heb je volop keuze en wordt trouwjurken passen een feestje! Bruidsmode


Ieder jaar zoeken wij met veel plezier en passie weer de mooiste bruidsjurken uit en volgend de trends op de voet. en er is nog zoveel meer: bij ons vind je een uitgebreide en gevarieerde collectie trouwjurken van eenvoud tot uitbundig en alles daar tussenin. 


Avondjurken en cocktailjurken


Of je nu een schoolgala hebt, als gast uitgenodigd bent op een bruiloft, hofdame bent bij de carnaval of koningin van de schutterij. Wij hebben een ruime voorraad avondjurken en cocktailjurken. Zo is er voor elke gelegenheid een passende outfit te vinden. 


Accessoires


 Om jouw outfit perfect te maken, mogen de juiste bruidsaccessoires natuurlijk niet ontbreken. Hoe staat die sluier bij de jurk, zitten de trouwschoenen lekker en niet onbelangrijk de juiste bruidslingerie die zorgt voor de perfecte ondersteuning èn ervoor zorgt dat jij je super sexy voelt!