Over ons

perfectdress-logo-1503175168.jpg

Niet alleen de kleding en service,
óók de prijs is Perfect!

Jouw bruidsjurk mag geen gewone jurk zijn. Nee, natuurlijk niet! Dè jurk moet prachtig, elegant, ietwat sexy en bovenal onvergetelijk zijn. Het vinden van dè perfecte jurk of het perfecte kostuum is een heuse missie. We helpen je graag! Persoonlijk en op een manier die bij jou past. We nemen de tijd voor je, ons advies is eerlijk en de sfeer is gewoon en gezellig.

Maatwerk is onze standaard, juist ook wanneer je een maatje groter hebt. We zullen er niets aan gelegen laten om de aankoop van je jurk of kostuum tot een fijne herinnering te maken. Zo fijn dat je zeker nog eens bij ons terug komt. Weliswaar niet voor een trouwjurk, want trouwen doe je natuurlijk maar 1 keer. Maar we bieden dan ook zoveel meer... voor minder...

Aanvoelen, inleven, begrijpen

Weet je - al dan niet ongeveer - wat je wilt, maak dan een vrijblijvende pasafspraak. Dat kan eenvoudig hier online, maar bellen of een berichtje via WhatsApp kan natuurlijk ook (tel. 06 52 69 76 33). Wanneer je toevallig in de buurt bent, mag je gerust ook zonder afspraak bij ons binnenlopen hoor. Maar let wel, we kunnen dan niet garanderen dat we je op dat moment de aandacht kunnen geven die je verdient.

Ik zie ernaar uit om jou, jullie snel in Kranenburg te mogen ontvangen!

Enne, natuurlijk, de koffie staat klaar. Of heb je liever thee? Je kunt er ook voor kiezen je bezoek aan ons meer bijzonder te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een high tea voor jou en diegenen die je hebt meegenomen om je bij je keuze te helpen?

Lettie de Boom PerfectDress
Große Straße 2
47559 Kranenburg (Duitsland)
5 autominuten van de grens bij Nijmegen
t. 0049 2826 9186087
m.
06 52 69 76 33
e.
info@perfectdress.nl