Pasafspraak

perfectdress-logo-1503175168.jpg

Het uitzoeken van je bruidsjurk is een leuke en bijzondere gebeurtenis.
Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een goed en eerlijk advies daarbij onmisbaar is en daarom werken wij op afspraak.
Uiteraard is een pasafspraak vrijblijvend. Breng gerust een aantal gasten mee (max. 4). Wij reserveren voor een pasafspraak ca. 2,5 uur.

Openingstijden:

Maandag, vrijdag en zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Dinsdag en donderdag: 9:30 - 14:00 uur

Tips ter voorbereiding op je pasafspraak

Tip 1: Plan samen met je gasten vooraf meerdere momenten waarop jullie allemaal zouden kunnen, mocht onze agenda al vol zijn op jullie voorkeursmoment dan hebben we meteen een alternatief.
Tip 2: Wees er op voorbereid dat het zo maar kan gebeuren dat je jouw droomjurk al vindt tijdens de 1e pasafspraak. Ook jij hebt vast wel eens van iemand gehoord dat ze meteen in de 1e winkel geslaagd is.  Schrik dus niet als ook jou dit overkomt.

Avondmode, bruidsschoenen, kindermode en accessoires.

Hiervoor kun je zonder afspraak bij ons binnenlopen tijdens openingstijden. 

Bruidslingerie

Wij attenderen je er graag op dat bij het passen van bruidslingerie het beter is om ook hiervoor een afspraak te maken. Goed passende bruidslingerie is de basis voor iedere trouwjurk en een gedegen advies is dan ook onmisbaar. Hier reserveren we graag tijd voor.
Heb je je jurk al in huis en ben je op zoek naar bijpassende accessoires? Breng je jurk gerust mee. We vinden het fijn als je dit vooraf even laat weten.

Adresgegevens

PerfectDress Bruidsmode
Lettie de Boom
Große Straße 2
47559 Kranenburg (Duitsland)
ca. 5 autominuten van de grens bij Nijmegen
Met de bushalte voor de deur van de winkel zijn wij ook per openbaar vervoer vanuit Nijmegen Centraal Station uitstekend te bereiken met lijn 57 of 58 richting Kranenburg.