Grotere maten trouwjurken 2024

Herken je dat? Je hebt een maatje meer en daarmee al moeite genoeg om leuke kleding te kopen. Laat staan die éne prachtige bruidsjurk te vinden!

Het is onze missie om iedere bruid te laten stralen in de PerfectDress", dus òòk als je een maatje meer hebt.
Speciaal voor de volslanke bruid hebben wij een prachtige, uitgebreide collectie bruidsjurken die met aandacht en liefde ontworpen zijn: onze curvy-collectie is dan ook verkrijgbaar in de maten 46 t/m 62. Vanzelfsprekend zijn deze trouwjurken in grotere maten ook ècht aanwezig in de winkel zodat je in je eigen maat kunt passen èn gelijk kunt zien hoe de jurk jouw ècht staat.

We werken op afspraak en daarmee heb je de winkel dus helemaal alleen voor jouw en  je gasten en komen er dus geen andere klanten in de winkel op dat moment.

Heb je jouw droomjurk gevonden, dan bestellen we een nieuwe in jouw confectiemaat zodat we aan de basis weinig meer hoeven te vermaken. En wil jij toch liever bandjes aan je jurk, maar vind je nou juist die strapless jurk zo gaaf, dan maakt onze coupeuse met veel plezier prachtige bandjes aan de jurk op een manier alsof ze er altijd al gezeten hebben.